Rammer til storformat print

Profilsystemer leverer rammer i aluminium for installasjon av reklameseil. Rammene gir en meget stram og fin duk. Duken er lett å skifte ut så det er enkelt å skifte budskap. Vi leverer rammer i alle størrelser etter kundens spesifikasjoner.

Noen har gjerne spesielle krav til hvordan rammene skal henge i forhold til skilt eller lignende og vi tilbyr derfor egne braketter til innfesting for å imøtekomme dette. Profilsystemer sørger for hele leveransen fra oppmåling til montering av både ramme og banner.

Vi har mange ulike løsninger for reklameseil og er fleksible når det kommer til tilpassning. Har du noen spesielle ønsker som krever en spesiell løsning? Ta kontakt så skal vi prøve å hjelpe deg.

STADION

Profilsystemer leverer buede rammer til bruk i for eksempel "sving" på stadionanlegg/ arenaer.

TILPASSNING

Eksempel på spesialtilpassede braketter for installasjon av rammer på vanskelige steder.

ENKEL UTSKIFTNING

Vi leverer løsninger for både maljer og kederlist som gjør det enkelt å skifte budskap.

Kjøpe eller leie?

Profilsystemer tilbyr både utleie og salg av rekkverk og arenasystemer. Vi bistår i alle ledd i forberedelsene være seg planlegging, transport og montasje.

Etter at arrangementet er ferdig kan vi stå for demontering, pakking og transport. Vi står gjerne for hele logistikken ved et årlig arrangement. Kjøpt utstyr kan lagres hos oss dersom det er ønskelig